Categories
Duona Kepiniai Visi

Avižinių dribsnių sausainiai su šokolado gabaliukais

Mūsų populiarieji ir daugumos žinomi avižiniai sausainiai iš penkių rūšių miltų. Labai paprastas, bet ypatingas receptas. Skanaus!

Avižinių dribsnių sausainiai su šokolado gabaliukais

„Pranciškaus malūnas“
2023 m. balandžio 16 d. 

Produktai

1
360g avižinių dribsnių
70g rudo cukraus
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
žiupsnelis druskos
4-6 šaukštai augalinio pieno
50g kokosų aliejaus, lydyto
šokolado gabaliukų, kapotų riešutų ar džiovintų vaisių

Gaminimas

1
Įkaitinti orkaitę iki 190*C.
2
Avižinius dribsnius truputėlį susmulkinti maistiniu kombainu ar blenderiu (ne iki miltų), bet pavyksta ir su nesmulkintais.
3
Sumaišyti dribsnius su cukrumi, cinamonu, kepimo milteliais ir druska.
4
Į sausus ingredientus supilti augalinį pieną ir kokosų aliejų. Išmaišyti. Jei tešla per sausa pilti daugiau augalinio pieno, jei per skysta – pridėti dribsnių. Tešla turėtų būti drėgna ir lipni.
5
Įmaišyti šokolado gabaliukus ar kitus priedus.
6
Formuoti rutuliukus arba tiesiog dėti su šaukštu ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Šiek tiek paspausti, kad būtų plokštesni.
7
Kepti 12-15min. Išėmus kelioms minutėms palikti skardoje, tada perkelti vėsti ant grotelių.

Išbandyk mūsų gaminius savo virtuvėje

Mes malame,
o kepsite Jūs!

 Darbuojamės šeimyniškai, nedidelėmis apimtimis, teikiant jums šviežiausius miltus ir kruopas.
O tam, kad būtų smagiau išbandyti mūsų produktus ir susipažinti su jų išskirtine kokybe, dalinamės receptais ir patarimais.

Nauji receptai
RECEPTŲ Kategorijos
IMG_7698

DUONA

PRODUKTŲ KATEGORIJOS
IMG_2960-1

Nuo 1996 m. ūžiantis malūnas, pirmiausia įsikūręs dėl kaimynų poreikio susimalti grūdus miltams ir pašarams, išaugo į tuo metu neregėtų sveikuoliškų produktų parduotuvėlę. Šiandien, kai šviesaus raugo duonos ir augalinio pieno mados pasivijo ir įsikurdino daugelio namuose, džiaugiamės galėdami aprūpinti jūsų virtuvės spinteles ilgametę kokybę išlaikiusiu, daugiau nei 40-ties produktų asortimentu.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *