Categories
Kepiniai Visi

Kalėdiniai imbieriniai sausainiai

Jau daug metų šis receptas yra neatsiejamas mūsų gruodžio mėnesio užsiėmimas. Tiek dekoruoti, tiek nedekoruoti, jie yra nuostabaus skonio ir gali pavirsti į didžiulę įvairovę skirtingų formų.

KALĖDINIAI IMBIERINIAI SAUSAINIAI

„Pranciškaus malūnas“
2023 m. balandžio 16 d. 

Jau daug metų šis receptas yra neatsiejamas mūsų gruodžio mėnesio užsiėmimas. Tiek dekoruoti, tiek nedekoruoti, jie yra nuostabaus skonio ir gali pavirsti į didžiulę įvairovę skirtingų formų. Prieskonių dėkite pagal savo skonį (tokių kokių turite ir kurie patinka), mes jų tikrai negailime ir manome, kad tai padaro šiuos sausainius ypač skanius.

Produktai

1
500g miltų
500g sviesto
5g kepimo miltelių
2-3 šaukštai meduolių prieskonių mišinio (arba susikurti savo iš cinamono, imbiero, gvazdikėlių, muskato, kardamono, pipirų)
žiupsnelis druskos
100g sviesto
150g medaus
150g rudo cukraus
2 kiaušiniai

Gaminimas

1
Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius, prieskonius ir druską.
2
Sviestą, medų ir cukrų išlydyti ir atvėsinti.
3
Į atvėsintą sviesto masę po vieną įmaišyti kiaušinius.
4
Dalimis įmaišyti miltus (galima mikseriu arba mentele).
5
Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę arba kepimo popierių ir įdėti į šaldytuvą per naktį (ar bent 3-4val). Tešla gausis pakankamai minkšta, bet atvėsus ją bus lengva kočioti.
6
Smagioji dalis. Tešlą kočioti iki 3-4mm storio, išspausti norimas formeles, dėti ant kepimo popieriumi ištiestų skardų.
7
Kepti 180*C be vėjo (175*C su vėju) orkaitėje 10-12min. kol sausainiai paruduos. Sausainius stebėkite, kepimo trukmė labai priklauso nuo tešlos storio ir formelių dydžio.
8
Atvėsusius sausainius puoškite kaip tik sugalvosite. Mūsų mėgstamiausias glaistas yra cukraus pudra sumaišyta su citrinos sultimis, jų pilame tiek, kad masė būtų tiršta ir tik šiek tiek taki, jei bus per skysta, glaistas nelaikys formos ir išbluks.

Daugiau idėjų:

Malame miltus jūsų būsimiems kepiniams!

Šviežia mums svarbiau už kiekybę. Darbuodamiesi šeimyniškai ir maldami tik tiek grūdų, kiek reikia jūsų poreikiams, pasirūpiname, kad jūsų virtuvės eksperimentuose baltuotų tik šviežiausi miltai ir kruopos. O tam, kad niekada nepritrūktumėte idėjų kepiniams, dalinamės „Pranciškaus malūno“ komandos mėgstamiausiais receptais ir patarimais.

Nauji receptai
RECEPTŲ Kategorijos
IMG_7698

DUONA

PRODUKTŲ KATEGORIJOS
@pranciskausmalunas
Pranciškaus malūnas

@pranciskausmalunas

Mažas šeimos verslas, Kaune, Aleksote, įsikūręs 1996m. džiugina šviežiais miltais, kruopomis ir kepiniais + @bundu.bakery I-V 10-16, VI 9-13
  • Kasdienybė Pranciškaus malūne labai įvairi - nuo miltų malimo iki pakavimo, nuo bandelių sukimo iki jų skanavimo 🤭 Laukiame jūsų mus aplankant Aleksote kur rasite ne tik didelę įvairovę miltų ir kruopų, bet ir čia pat iškeptų kepinių 🍪 Dirbame I-V 10-16val, VI 9-13val.
  • Šiandien sveikinam Pranciškų su gimtadieniu 🥳

Kokia komanda užaugo nuo pradžios kai buvo tik jis vienas 🙌🏻 o čia dar tik nedidelė komandos dalis.

Sveikatos ir džiaugsmo jam, o mes 
pasirūpinsim, kad malūnas ir toliau suktųsi 💓
  • Dažnai iš klientų sulaukiame klausimo “Kaip laikosi Pranciškus?”. 

Tai šįkart ne tik atsakom, bet ir parodom, kad gerai! Juda, kruta, vis pažiūri ar gerai dirbam 😁 Taip pat labai džiaugiasi, kad malūnai vis dar sukasi ir tai vyksta jo kieme.

Jei užsukę į mūsų parduotuvėlę Aleksote jį sutiksite, drąsiai pakalbinkite, jis labai apsidžiaugs ☺️
  • Kasdienybė @pranciskausmalunas labai įvairi - nuo miltų malimo iki kruasanų sukimo, iki bendravimo su Jumis. 

Kiekvieną etapą lydi daug rankų darbo, kantrybės bei kruopštumo. Todėl kruasanų turime tik nuo ketvirtadienio, o duonų nuo trečiadienio. 

O jei kažko labai norite, visad rekomenduojame parašyti ar pasiskambinti ir užsirezervuoti. 

Laukiame jūsų I-V 10-16val, VI 9-13val.
  • Pranciškaus malūnas daug metų buvo tik apie miltus ir kruopas, bet jau daugiau nei metus lygiavertiškai atstovauja ir kokybiškus kepinius.

Džiaugiamės kiek savo nedidelėse patalpose ir vienoje krosnyje padarome. Mūsų miltų filosofija visad buvo malti po nedaug ir dažnai, taip ir su kepiniais - kepam mažais kiekiais, kepam kasdien.

Visi šie procesai vyksta mūsų namuose Aleksote, kur darbo dienomis jūsų laukiame nuo 10 iki 16val, o šeštadieniais 9-13val.

Kruopų ir miltų užsakymus visad galite pateikti iš anksto ir atvykus atsiimti be eilės www.pmalunas.lt
  • Pranciškaus malūne nykštukų pakuotojų darbas nesustoja ir po švenčių 🎅 Kasdien malam, sveriam ir pakuojam jūsų miltus bei kitus produktus. Nemažai jų ir siunčiam! Primenam, kad visokių gėrybių galite užsisakyti mūsų el. parduotuvėje www.pmalunas.lt 

📸 @dovalde.butenaite.photography
  • Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo?

Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. 

Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. 

Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta.

Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. 

Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo.

Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio.

Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
  • Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Kasdienybė Pranciškaus malūne labai įvairi - nuo miltų malimo iki pakavimo, nuo bandelių sukimo iki jų skanavimo 🤭 Laukiame jūsų mus aplankant Aleksote kur rasite ne tik didelę įvairovę miltų ir kruopų, bet ir čia pat iškeptų kepinių 🍪 Dirbame I-V 10-16val, VI 9-13val.
7 mėnesiai ago
View on Instagram |
1/8
Šiandien sveikinam Pranciškų su gimtadieniu 🥳

Kokia komanda užaugo nuo pradžios kai buvo tik jis vienas 🙌🏻 o čia dar tik nedidelė komandos dalis.

Sveikatos ir džiaugsmo jam, o mes 
pasirūpinsim, kad malūnas ir toliau suktųsi 💓
Šiandien sveikinam Pranciškų su gimtadieniu 🥳 Kokia komanda užaugo nuo pradžios kai buvo tik jis vienas 🙌🏻 o čia dar tik nedidelė komandos dalis. Sveikatos ir džiaugsmo jam, o mes pasirūpinsim, kad malūnas ir toliau suktųsi 💓
8 mėnesiai ago
View on Instagram |
2/8
Dažnai iš klientų sulaukiame klausimo “Kaip laikosi Pranciškus?”. 

Tai šįkart ne tik atsakom, bet ir parodom, kad gerai! Juda, kruta, vis pažiūri ar gerai dirbam 😁 Taip pat labai džiaugiasi, kad malūnai vis dar sukasi ir tai vyksta jo kieme.

Jei užsukę į mūsų parduotuvėlę Aleksote jį sutiksite, drąsiai pakalbinkite, jis labai apsidžiaugs ☺️
Dažnai iš klientų sulaukiame klausimo “Kaip laikosi Pranciškus?”. 

Tai šįkart ne tik atsakom, bet ir parodom, kad gerai! Juda, kruta, vis pažiūri ar gerai dirbam 😁 Taip pat labai džiaugiasi, kad malūnai vis dar sukasi ir tai vyksta jo kieme.

Jei užsukę į mūsų parduotuvėlę Aleksote jį sutiksite, drąsiai pakalbinkite, jis labai apsidžiaugs ☺️
Dažnai iš klientų sulaukiame klausimo “Kaip laikosi Pranciškus?”. Tai šįkart ne tik atsakom, bet ir parodom, kad gerai! Juda, kruta, vis pažiūri ar gerai dirbam 😁 Taip pat labai džiaugiasi, kad malūnai vis dar sukasi ir tai vyksta jo kieme. Jei užsukę į mūsų parduotuvėlę Aleksote jį sutiksite, drąsiai pakalbinkite, jis labai apsidžiaugs ☺️
2 metai ago
View on Instagram |
3/8
Kasdienybė @pranciskausmalunas labai įvairi - nuo miltų malimo iki kruasanų sukimo, iki bendravimo su Jumis. 

Kiekvieną etapą lydi daug rankų darbo, kantrybės bei kruopštumo. Todėl kruasanų turime tik nuo ketvirtadienio, o duonų nuo trečiadienio. 

O jei kažko labai norite, visad rekomenduojame parašyti ar pasiskambinti ir užsirezervuoti. 

Laukiame jūsų I-V 10-16val, VI 9-13val.
Kasdienybė @pranciskausmalunas labai įvairi - nuo miltų malimo iki kruasanų sukimo, iki bendravimo su Jumis. 

Kiekvieną etapą lydi daug rankų darbo, kantrybės bei kruopštumo. Todėl kruasanų turime tik nuo ketvirtadienio, o duonų nuo trečiadienio. 

O jei kažko labai norite, visad rekomenduojame parašyti ar pasiskambinti ir užsirezervuoti. 

Laukiame jūsų I-V 10-16val, VI 9-13val.
Kasdienybė @pranciskausmalunas labai įvairi - nuo miltų malimo iki kruasanų sukimo, iki bendravimo su Jumis. Kiekvieną etapą lydi daug rankų darbo, kantrybės bei kruopštumo. Todėl kruasanų turime tik nuo ketvirtadienio, o duonų nuo trečiadienio. O jei kažko labai norite, visad rekomenduojame parašyti ar pasiskambinti ir užsirezervuoti. Laukiame jūsų I-V 10-16val, VI 9-13val.
2 metai ago
View on Instagram |
4/8
Pranciškaus malūnas daug metų buvo tik apie miltus ir kruopas, bet jau daugiau nei metus lygiavertiškai atstovauja ir kokybiškus kepinius.

Džiaugiamės kiek savo nedidelėse patalpose ir vienoje krosnyje padarome. Mūsų miltų filosofija visad buvo malti po nedaug ir dažnai, taip ir su kepiniais - kepam mažais kiekiais, kepam kasdien.

Visi šie procesai vyksta mūsų namuose Aleksote, kur darbo dienomis jūsų laukiame nuo 10 iki 16val, o šeštadieniais 9-13val.

Kruopų ir miltų užsakymus visad galite pateikti iš anksto ir atvykus atsiimti be eilės www.pmalunas.lt
Pranciškaus malūnas daug metų buvo tik apie miltus ir kruopas, bet jau daugiau nei metus lygiavertiškai atstovauja ir kokybiškus kepinius. Džiaugiamės kiek savo nedidelėse patalpose ir vienoje krosnyje padarome. Mūsų miltų filosofija visad buvo malti po nedaug ir dažnai, taip ir su kepiniais - kepam mažais kiekiais, kepam kasdien. Visi šie procesai vyksta mūsų namuose Aleksote, kur darbo dienomis jūsų laukiame nuo 10 iki 16val, o šeštadieniais 9-13val. Kruopų ir miltų užsakymus visad galite pateikti iš anksto ir atvykus atsiimti be eilės www.pmalunas.lt
2 metai ago
View on Instagram |
5/8
Pranciškaus malūne nykštukų pakuotojų darbas nesustoja ir po švenčių 🎅 Kasdien malam, sveriam ir pakuojam jūsų miltus bei kitus produktus. Nemažai jų ir siunčiam! Primenam, kad visokių gėrybių galite užsisakyti mūsų el. parduotuvėje www.pmalunas.lt 

📸 @dovalde.butenaite.photography
Pranciškaus malūne nykštukų pakuotojų darbas nesustoja ir po švenčių 🎅 Kasdien malam, sveriam ir pakuojam jūsų miltus bei kitus produktus. Nemažai jų ir siunčiam! Primenam, kad visokių gėrybių galite užsisakyti mūsų el. parduotuvėje www.pmalunas.lt 

📸 @dovalde.butenaite.photography
Pranciškaus malūne nykštukų pakuotojų darbas nesustoja ir po švenčių 🎅 Kasdien malam, sveriam ir pakuojam jūsų miltus bei kitus produktus. Nemažai jų ir siunčiam! Primenam, kad visokių gėrybių galite užsisakyti mūsų el. parduotuvėje www.pmalunas.lt 📸 @dovalde.butenaite.photography
2 metai ago
View on Instagram |
6/8
Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo?

Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. 

Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. 

Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta.

Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. 

Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo.

Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio.

Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo?

Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. 

Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. 

Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta.

Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. 

Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo.

Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio.

Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo?

Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. 

Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. 

Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta.

Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. 

Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo.

Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio.

Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo?

Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. 

Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. 

Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta.

Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. 

Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo.

Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio.

Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo? Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta. Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo. Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio. Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
2 metai ago
View on Instagram |
7/8
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄 O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
2 metai ago
View on Instagram |
8/8
IMG_2960-1

Nuo 1996 m. ūžiantis malūnas, pirmiausia įsikūręs dėl kaimynų poreikio susimalti grūdus miltams ir pašarams, išaugo į tuo metu neregėtų sveikuoliškų produktų parduotuvėlę. Šiandien, kai šviesaus raugo duonos ir augalinio pieno mados pasivijo ir įsikurdino daugelio namuose, džiaugiamės galėdami aprūpinti jūsų virtuvės spinteles ilgametę kokybę išlaikiusiu, daugiau nei 40-ties produktų asortimentu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *