Sourdough duona

„Pranciškaus malūnas“
2023 m. balandžio 16 d.
Dalintis

Tai turbūt bene populiariausia šių dienų duonos mada. Ir neveltui. Tai šviesi raugo duona, kuri fermentuojama beveik parą laiko. Tai leidžia atsiskleisti grūdų maistinėms medžiagoms, duona žymiai lengviau virškinama, ženkliai sumažėja glitimo kiekis ir žinoma atsiskleidžia nuostabiausi skoniai. Receptas paprastas, bet procesas reikalauja šiek tiek praktikos. Kaip pasigaminti raugą šiai duonai rasite čia: https://youtu.be/sTAiDki7AQA
Taip pat labai rekomenduojame pažiūrėti keletą video Youtube, vizualiai pamatyti kaip atrodo tešla ir visas procesas. Tiesiog įsiveskite „sourdough bread”.
Produktai
Gaminimas
Atminkite
Nuo pat pradžių ir dabar Pranciškaus malūnas buvo mažas šeimos verslas, įtraukiantis visus šeimos narius. Vis dar darbuojamės šeimyniškai, nedidelėmis apimtimis, teikiant Jums šviežiausius miltus ir kruopas. Ir iš mūsų malamų miltų bei sėklų iškepti kepiniai visada turės pasisekimą tarp Jūsų šeimos narių ir draugų!
Dėkojame, kad esate su mumis! Tai mūsų svarbiausia vertybė!
Išbandyk mūsų gaminius savo virtuvėje

Mes malame,
o kepsite Jūs!
Darbuojamės šeimyniškai, nedidelėmis apimtimis, teikiant jums šviežiausius miltus ir kruopas.
O tam, kad būtų smagiau išbandyti mūsų produktus ir susipažinti su jų išskirtine kokybe, dalinamės receptais ir patarimais.
Nauji receptai
Kategorijos

DUONA
Užsisakykite naujienlaiškį
Pirmieji sužinokite mūsų naujienas, akcijas ir receptus, kurie praturtins Jūsų virtuvę!
























Pranciškaus malūnas buvo įkurtas 1996m su idėja suteikti galimybę žmonėms susimalti savo grūdus miltams ir pašarams. Vėliau tai išaugo į miltų ir kitų sveikuoliškų produktų parduotuvėlę, o šiandien džiuginame jus daugiau nei 40-ties produktų asortimentu.