1. Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius, prieskonius ir druską.
2. Sviestą, medų ir cukrų išlydyti ir atvėsinti.
3. Į atvėsintą sviesto masę po vieną įmaišyti kiaušinius.
4. Dalimis įmaišyti miltus (galima mikseriu arba mentele).
5. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę arba kepimo popierių ir įdėti į šaldytuvą per naktį (ar bent 3-4val). Tešla gausis pakankamai minkšta, bet atvėsus ją bus lengva kočioti.
6. Smagioji dalis. Tešlą kočioti iki 3-4mm storio, išspausti norimas formeles, dėti ant kepimo popieriumi ištiestų skardų.
7. Kepti 180*C be vėjo (175*C su vėju) orkaitėje 10-12min. kol sausainiai paruduos. Sausainius stebėkite, kepimo trukmė labai priklauso nuo tešlos storio ir formelių dydžio.
8. Atvėsusius sausainius puoškite kaip tik sugalvosite. Mūsų mėgstamiausias glaistas yra cukraus pudra sumaišyta su citrinos sultimis, jų pilame tiek, kad masė būtų tiršta ir tik šiek tiek taki, jei bus per skysta, glaistas nelaikys formos ir išbluks.