Categories
Pranciškaus patarimai Visi

Avižų arbata („pienas”)

Vienas seniausių Pranciškaus receptų – gėrimas, kuriuo vaišindavo žmones sveikuolių parodose bei tas, kurį siūlo visiems, norintiems išgauti geriausias avižų savybes.

Avižų arbata („pienas”)

„Pranciškaus malūnas“
2023 m. balandžio 16 d. 

Dalintis

fb
In
1 minutė
Sveikatai

Vienas seniausių Pranciškaus receptų – gėrimas, kuriuo vaišindavo žmones sveikuolių parodose bei tas, kurį siūlo visiems, norintiems išgauti geriausias avižų savybes.

Vertinimas
5/5

Produktai

1
1 dalis avižų sėlenų
6 dalys vandens
Pagal skonį medaus

Gaminimas

Vandenį užvirinti, užpilti ant avižų sėlenų, palikti 2-4val.
Galima ruošti termose, kad išliktų šilta.
Sėlenos liks ant dugno, gerti tik skystį.
Atminkite

Nuo pat pradžių ir dabar Pranciškaus malūnas buvo mažas šeimos verslas, įtraukiantis visus šeimos narius. Vis dar darbuojamės šeimyniškai, nedidelėmis apimtimis, teikiant Jums šviežiausius miltus ir kruopas. Ir iš mūsų malamų miltų bei sėklų iškepti kepiniai visada turės pasisekimą tarp Jūsų šeimos narių ir draugų! 

Dėkojame, kad esate su mumis! Tai mūsų svarbiausia vertybė!
Share on print
SPAUSDINTI

Išbandyk mūsų gaminius savo virtuvėje

Mes malame,
o kepsite Jūs!

 Darbuojamės šeimyniškai, nedidelėmis apimtimis, teikiant jums šviežiausius miltus ir kruopas.
O tam, kad būtų smagiau išbandyti mūsų produktus ir susipažinti su jų išskirtine kokybe, dalinamės receptais ir patarimais.

fb
In
Nauji receptai
RECEPTŲ Kategorijos
IMG_7698

DUONA

PRODUKTŲ KATEGORIJOS
@pranciskausmalunas
  • Dažnai iš klientų sulaukiame klausimo “Kaip laikosi Pranciškus?”. 

Tai šįkart ne tik atsakom, bet ir parodom, kad gerai! Juda, kruta, vis pažiūri ar gerai dirbam 😁 Taip pat labai džiaugiasi, kad malūnai vis dar sukasi ir tai vyksta jo kieme.

Jei užsukę į mūsų parduotuvėlę Aleksote jį sutiksite, drąsiai pakalbinkite, jis labai apsidžiaugs ☺️
  • Kasdienybė @pranciskausmalunas labai įvairi - nuo miltų malimo iki kruasanų sukimo, iki bendravimo su Jumis. 

Kiekvieną etapą lydi daug rankų darbo, kantrybės bei kruopštumo. Todėl kruasanų turime tik nuo ketvirtadienio, o duonų nuo trečiadienio. 

O jei kažko labai norite, visad rekomenduojame parašyti ar pasiskambinti ir užsirezervuoti. 

Laukiame jūsų I-V 10-16val, VI 9-13val.
  • Pranciškaus malūnas daug metų buvo tik apie miltus ir kruopas, bet jau daugiau nei metus lygiavertiškai atstovauja ir kokybiškus kepinius.

Džiaugiamės kiek savo nedidelėse patalpose ir vienoje krosnyje padarome. Mūsų miltų filosofija visad buvo malti po nedaug ir dažnai, taip ir su kepiniais - kepam mažais kiekiais, kepam kasdien.

Visi šie procesai vyksta mūsų namuose Aleksote, kur darbo dienomis jūsų laukiame nuo 10 iki 16val, o šeštadieniais 9-13val.

Kruopų ir miltų užsakymus visad galite pateikti iš anksto ir atvykus atsiimti be eilės www.pmalunas.lt
  • Pranciškaus malūne nykštukų pakuotojų darbas nesustoja ir po švenčių 🎅 Kasdien malam, sveriam ir pakuojam jūsų miltus bei kitus produktus. Nemažai jų ir siunčiam! Primenam, kad visokių gėrybių galite užsisakyti mūsų el. parduotuvėje www.pmalunas.lt 

📸 @dovalde.butenaite.photography
  • Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo?

Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. 

Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. 

Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta.

Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. 

Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo.

Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio.

Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
  • Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
  • Rudenį visi labai užsimano kruopų, miltų, daugiau gamina namuose. Tad malūne sukamės intensyviai ir vis nerandam progos kažką čia parašyti 😅 

Tai tik primenam, kad miltai vis dar byra, kruopų turim visokiausių. Laukiam užsukant į mūsų parduotuvėlę Aleksote arba užsisakant internetu www.pmalunas.lt 🌾

Taip pat daug kepam kepam ir kasdien turim bandelių ir kitų kepinių 🥐 O mūsų nauja vieta @bundu.bakery laukia visų Kauno centre 🫶🏻

📸 @dovalde.butenaite.photography @lamuslenis
  • Štai taip atrodo mūsų kasdienybė pastaruosius porą mėnesių 😅 Bet jau galim girtis - mūsų naujas projektas “Bundu” - vieta Kauno centre - jau labai greitai atvers savo duris 🙌🏻 Daugiau naujienų netrukus, o kolkas galite eiti palaikyti naują puslapį @bundu.bakery 💙
Dažnai iš klientų sulaukiame klausimo “Kaip laikosi Pranciškus?”. 

Tai šįkart ne tik atsakom, bet ir parodom, kad gerai! Juda, kruta, vis pažiūri ar gerai dirbam 😁 Taip pat labai džiaugiasi, kad malūnai vis dar sukasi ir tai vyksta jo kieme.

Jei užsukę į mūsų parduotuvėlę Aleksote jį sutiksite, drąsiai pakalbinkite, jis labai apsidžiaugs ☺️
Dažnai iš klientų sulaukiame klausimo “Kaip laikosi Pranciškus?”. 

Tai šįkart ne tik atsakom, bet ir parodom, kad gerai! Juda, kruta, vis pažiūri ar gerai dirbam 😁 Taip pat labai džiaugiasi, kad malūnai vis dar sukasi ir tai vyksta jo kieme.

Jei užsukę į mūsų parduotuvėlę Aleksote jį sutiksite, drąsiai pakalbinkite, jis labai apsidžiaugs ☺️
Dažnai iš klientų sulaukiame klausimo “Kaip laikosi Pranciškus?”. Tai šįkart ne tik atsakom, bet ir parodom, kad gerai! Juda, kruta, vis pažiūri ar gerai dirbam 😁 Taip pat labai džiaugiasi, kad malūnai vis dar sukasi ir tai vyksta jo kieme. Jei užsukę į mūsų parduotuvėlę Aleksote jį sutiksite, drąsiai pakalbinkite, jis labai apsidžiaugs ☺️
2 savaitės ago
View on Instagram |
1/8
Kasdienybė @pranciskausmalunas labai įvairi - nuo miltų malimo iki kruasanų sukimo, iki bendravimo su Jumis. 

Kiekvieną etapą lydi daug rankų darbo, kantrybės bei kruopštumo. Todėl kruasanų turime tik nuo ketvirtadienio, o duonų nuo trečiadienio. 

O jei kažko labai norite, visad rekomenduojame parašyti ar pasiskambinti ir užsirezervuoti. 

Laukiame jūsų I-V 10-16val, VI 9-13val.
Kasdienybė @pranciskausmalunas labai įvairi - nuo miltų malimo iki kruasanų sukimo, iki bendravimo su Jumis. 

Kiekvieną etapą lydi daug rankų darbo, kantrybės bei kruopštumo. Todėl kruasanų turime tik nuo ketvirtadienio, o duonų nuo trečiadienio. 

O jei kažko labai norite, visad rekomenduojame parašyti ar pasiskambinti ir užsirezervuoti. 

Laukiame jūsų I-V 10-16val, VI 9-13val.
Kasdienybė @pranciskausmalunas labai įvairi - nuo miltų malimo iki kruasanų sukimo, iki bendravimo su Jumis. Kiekvieną etapą lydi daug rankų darbo, kantrybės bei kruopštumo. Todėl kruasanų turime tik nuo ketvirtadienio, o duonų nuo trečiadienio. O jei kažko labai norite, visad rekomenduojame parašyti ar pasiskambinti ir užsirezervuoti. Laukiame jūsų I-V 10-16val, VI 9-13val.
3 savaitės ago
View on Instagram |
2/8
Pranciškaus malūnas daug metų buvo tik apie miltus ir kruopas, bet jau daugiau nei metus lygiavertiškai atstovauja ir kokybiškus kepinius.

Džiaugiamės kiek savo nedidelėse patalpose ir vienoje krosnyje padarome. Mūsų miltų filosofija visad buvo malti po nedaug ir dažnai, taip ir su kepiniais - kepam mažais kiekiais, kepam kasdien.

Visi šie procesai vyksta mūsų namuose Aleksote, kur darbo dienomis jūsų laukiame nuo 10 iki 16val, o šeštadieniais 9-13val.

Kruopų ir miltų užsakymus visad galite pateikti iš anksto ir atvykus atsiimti be eilės www.pmalunas.lt
Pranciškaus malūnas daug metų buvo tik apie miltus ir kruopas, bet jau daugiau nei metus lygiavertiškai atstovauja ir kokybiškus kepinius. Džiaugiamės kiek savo nedidelėse patalpose ir vienoje krosnyje padarome. Mūsų miltų filosofija visad buvo malti po nedaug ir dažnai, taip ir su kepiniais - kepam mažais kiekiais, kepam kasdien. Visi šie procesai vyksta mūsų namuose Aleksote, kur darbo dienomis jūsų laukiame nuo 10 iki 16val, o šeštadieniais 9-13val. Kruopų ir miltų užsakymus visad galite pateikti iš anksto ir atvykus atsiimti be eilės www.pmalunas.lt
4 savaitės ago
View on Instagram |
3/8
Pranciškaus malūne nykštukų pakuotojų darbas nesustoja ir po švenčių 🎅 Kasdien malam, sveriam ir pakuojam jūsų miltus bei kitus produktus. Nemažai jų ir siunčiam! Primenam, kad visokių gėrybių galite užsisakyti mūsų el. parduotuvėje www.pmalunas.lt 

📸 @dovalde.butenaite.photography
Pranciškaus malūne nykštukų pakuotojų darbas nesustoja ir po švenčių 🎅 Kasdien malam, sveriam ir pakuojam jūsų miltus bei kitus produktus. Nemažai jų ir siunčiam! Primenam, kad visokių gėrybių galite užsisakyti mūsų el. parduotuvėje www.pmalunas.lt 

📸 @dovalde.butenaite.photography
Pranciškaus malūne nykštukų pakuotojų darbas nesustoja ir po švenčių 🎅 Kasdien malam, sveriam ir pakuojam jūsų miltus bei kitus produktus. Nemažai jų ir siunčiam! Primenam, kad visokių gėrybių galite užsisakyti mūsų el. parduotuvėje www.pmalunas.lt 📸 @dovalde.butenaite.photography
5 mėnesiai ago
View on Instagram |
4/8
Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo?

Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. 

Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. 

Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta.

Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. 

Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo.

Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio.

Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo?

Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. 

Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. 

Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta.

Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. 

Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo.

Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio.

Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo?

Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. 

Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. 

Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta.

Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. 

Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo.

Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio.

Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo?

Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. 

Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. 

Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta.

Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. 

Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo.

Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio.

Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo? Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta. Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo. Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio. Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
6 mėnesiai ago
View on Instagram |
5/8
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄 O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
6 mėnesiai ago
View on Instagram |
6/8
Rudenį visi labai užsimano kruopų, miltų, daugiau gamina namuose. Tad malūne sukamės intensyviai ir vis nerandam progos kažką čia parašyti 😅 

Tai tik primenam, kad miltai vis dar byra, kruopų turim visokiausių. Laukiam užsukant į mūsų parduotuvėlę Aleksote arba užsisakant internetu www.pmalunas.lt 🌾

Taip pat daug kepam kepam ir kasdien turim bandelių ir kitų kepinių 🥐 O mūsų nauja vieta @bundu.bakery laukia visų Kauno centre 🫶🏻

📸 @dovalde.butenaite.photography @lamuslenis
Rudenį visi labai užsimano kruopų, miltų, daugiau gamina namuose. Tad malūne sukamės intensyviai ir vis nerandam progos kažką čia parašyti 😅 

Tai tik primenam, kad miltai vis dar byra, kruopų turim visokiausių. Laukiam užsukant į mūsų parduotuvėlę Aleksote arba užsisakant internetu www.pmalunas.lt 🌾

Taip pat daug kepam kepam ir kasdien turim bandelių ir kitų kepinių 🥐 O mūsų nauja vieta @bundu.bakery laukia visų Kauno centre 🫶🏻

📸 @dovalde.butenaite.photography @lamuslenis
Rudenį visi labai užsimano kruopų, miltų, daugiau gamina namuose. Tad malūne sukamės intensyviai ir vis nerandam progos kažką čia parašyti 😅 

Tai tik primenam, kad miltai vis dar byra, kruopų turim visokiausių. Laukiam užsukant į mūsų parduotuvėlę Aleksote arba užsisakant internetu www.pmalunas.lt 🌾

Taip pat daug kepam kepam ir kasdien turim bandelių ir kitų kepinių 🥐 O mūsų nauja vieta @bundu.bakery laukia visų Kauno centre 🫶🏻

📸 @dovalde.butenaite.photography @lamuslenis
Rudenį visi labai užsimano kruopų, miltų, daugiau gamina namuose. Tad malūne sukamės intensyviai ir vis nerandam progos kažką čia parašyti 😅 Tai tik primenam, kad miltai vis dar byra, kruopų turim visokiausių. Laukiam užsukant į mūsų parduotuvėlę Aleksote arba užsisakant internetu www.pmalunas.lt 🌾 Taip pat daug kepam kepam ir kasdien turim bandelių ir kitų kepinių 🥐 O mūsų nauja vieta @bundu.bakery laukia visų Kauno centre 🫶🏻 📸 @dovalde.butenaite.photography @lamuslenis
7 mėnesiai ago
View on Instagram |
7/8
Štai taip atrodo mūsų kasdienybė pastaruosius porą mėnesių 😅 Bet jau galim girtis - mūsų naujas projektas “Bundu” - vieta Kauno centre - jau labai greitai atvers savo duris 🙌🏻 Daugiau naujienų netrukus, o kolkas galite eiti palaikyti naują puslapį @bundu.bakery 💙
Štai taip atrodo mūsų kasdienybė pastaruosius porą mėnesių 😅 Bet jau galim girtis - mūsų naujas projektas “Bundu” - vieta Kauno centre - jau labai greitai atvers savo duris 🙌🏻 Daugiau naujienų netrukus, o kolkas galite eiti palaikyti naują puslapį @bundu.bakery 💙
Štai taip atrodo mūsų kasdienybė pastaruosius porą mėnesių 😅 Bet jau galim girtis - mūsų naujas projektas “Bundu” - vieta Kauno centre - jau labai greitai atvers savo duris 🙌🏻 Daugiau naujienų netrukus, o kolkas galite eiti palaikyti naują puslapį @bundu.bakery 💙
9 mėnesiai ago
View on Instagram |
8/8
IMG_2960-1

Pranciškaus malūnas buvo įkurtas 1996m su idėja suteikti galimybę žmonėms susimalti savo grūdus miltams ir pašarams. Vėliau tai išaugo į miltų ir kitų sveikuoliškų produktų parduotuvėlę, o šiandien džiuginame jus daugiau nei 40-ties produktų asortimentu.​

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *