Categories
Duona Kepiniai Pranciškaus patarimai Visi

Duonos raugas

Pačiam pasigaminti raugą yra labai paprasta. Reikia tik miltų, vandens ir kantrybės, nes visas procesas gali užtrukti apie savaitę.

Duonos raugas

„Pranciškaus malūnas“
2023 m. balandžio 16 d. 

Pačiam pasigaminti raugą yra labai paprasta. Reikia tik miltų, vandens ir kantrybės, nes visas procesas gali užtrukti apie savaitę. Norint pamatyti vizualiai kaip atrodo visas procesas, rekomenduojame šį vaizdo įrašą: https://youtu.be/sTAiDki7AQA

Gaminimas

1
1 DIENA
Stiklainyje sumaišyti:
-50g ruginių pilno grūdo miltų
-75g vandens
Uždengti dangteliu bet neužsukti.
2
2 DIENA
Palikti 30-40g prieš tai pagaminto raugo ir įmaišyti:
-25g ruginių pilno grūdo miltų
-25g baltų kvietinių miltų
-60g vandens
3
3 DIENA
Taip pat kaip 2 diena.
4
4 DIENA
Palikti 20-30g prieš tai pagaminto raugo ir įmaišyti:
-25g ruginių pilno grūdo miltų
-25g baltų kvietinių miltų
-50g vandens
5
5 DIENA
Taip pat kaip 4 diena.
Taip tęsti toliau kol raugas pradės reguliaria kilti po kiekvieno „pamaitinimo” ir matysis daug burbuliukų.

Šį raugą galima naudoti tiek ruginei, tiek kvietinei (sourdough) duonai. Kai jis jau paruoštas, galima primaišyti tik ruginių miltų, taip pat pasididinti raugo kiekį iki tokio kokio reikia recepte. Svarbu visad maišyti lygiom dalim miltus ir vandenį.

Tolimesnis raugo maitinimas

Pasverkite kiek turite raugo.
Į jį įmaišykite dvigubą svorį miltų (pusę ruginių, pusę baltų kvietinių) ir įpilkite dvigubą svorį vandens.

PVZ. turint 100g raugo, į jį įdėkite 100g ruginių miltų, 100g baltų kvietinių miltų ir 200g vandens.

Visad pasiruoškite tiek raugo kiek reikia receptui, plius 50-100g, kad turėtumėte ką atsidėti kitam kartui.

Daugiau idėjų:


Malame miltus jūsų būsimiems kepiniams!

Šviežia mums svarbiau už kiekybę. Darbuodamiesi šeimyniškai ir maldami tik tiek grūdų, kiek reikia jūsų poreikiams, pasirūpiname, kad jūsų virtuvės eksperimentuose baltuotų tik šviežiausi miltai ir kruopos. O tam, kad niekada nepritrūktumėte idėjų kepiniams, dalinamės „Pranciškaus malūno“ komandos mėgstamiausiais receptais ir patarimais.

Nauji receptai
Kategorijos
IMG_7698

DUONA

@pranciskausmalunas
  • Dažnai iš klientų sulaukiame klausimo “Kaip laikosi Pranciškus?”. 

Tai šįkart ne tik atsakom, bet ir parodom, kad gerai! Juda, kruta, vis pažiūri ar gerai dirbam 😁 Taip pat labai džiaugiasi, kad malūnai vis dar sukasi ir tai vyksta jo kieme.

Jei užsukę į mūsų parduotuvėlę Aleksote jį sutiksite, drąsiai pakalbinkite, jis labai apsidžiaugs ☺️
  • Kasdienybė @pranciskausmalunas labai įvairi - nuo miltų malimo iki kruasanų sukimo, iki bendravimo su Jumis. 

Kiekvieną etapą lydi daug rankų darbo, kantrybės bei kruopštumo. Todėl kruasanų turime tik nuo ketvirtadienio, o duonų nuo trečiadienio. 

O jei kažko labai norite, visad rekomenduojame parašyti ar pasiskambinti ir užsirezervuoti. 

Laukiame jūsų I-V 10-16val, VI 9-13val.
  • Pranciškaus malūnas daug metų buvo tik apie miltus ir kruopas, bet jau daugiau nei metus lygiavertiškai atstovauja ir kokybiškus kepinius.

Džiaugiamės kiek savo nedidelėse patalpose ir vienoje krosnyje padarome. Mūsų miltų filosofija visad buvo malti po nedaug ir dažnai, taip ir su kepiniais - kepam mažais kiekiais, kepam kasdien.

Visi šie procesai vyksta mūsų namuose Aleksote, kur darbo dienomis jūsų laukiame nuo 10 iki 16val, o šeštadieniais 9-13val.

Kruopų ir miltų užsakymus visad galite pateikti iš anksto ir atvykus atsiimti be eilės www.pmalunas.lt
  • Pranciškaus malūne nykštukų pakuotojų darbas nesustoja ir po švenčių 🎅 Kasdien malam, sveriam ir pakuojam jūsų miltus bei kitus produktus. Nemažai jų ir siunčiam! Primenam, kad visokių gėrybių galite užsisakyti mūsų el. parduotuvėje www.pmalunas.lt 

📸 @dovalde.butenaite.photography
  • Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo?

Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. 

Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. 

Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta.

Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. 

Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo.

Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio.

Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
  • Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
  • Rudenį visi labai užsimano kruopų, miltų, daugiau gamina namuose. Tad malūne sukamės intensyviai ir vis nerandam progos kažką čia parašyti 😅 

Tai tik primenam, kad miltai vis dar byra, kruopų turim visokiausių. Laukiam užsukant į mūsų parduotuvėlę Aleksote arba užsisakant internetu www.pmalunas.lt 🌾

Taip pat daug kepam kepam ir kasdien turim bandelių ir kitų kepinių 🥐 O mūsų nauja vieta @bundu.bakery laukia visų Kauno centre 🫶🏻

📸 @dovalde.butenaite.photography @lamuslenis
  • Štai taip atrodo mūsų kasdienybė pastaruosius porą mėnesių 😅 Bet jau galim girtis - mūsų naujas projektas “Bundu” - vieta Kauno centre - jau labai greitai atvers savo duris 🙌🏻 Daugiau naujienų netrukus, o kolkas galite eiti palaikyti naują puslapį @bundu.bakery 💙
Dažnai iš klientų sulaukiame klausimo “Kaip laikosi Pranciškus?”. 

Tai šįkart ne tik atsakom, bet ir parodom, kad gerai! Juda, kruta, vis pažiūri ar gerai dirbam 😁 Taip pat labai džiaugiasi, kad malūnai vis dar sukasi ir tai vyksta jo kieme.

Jei užsukę į mūsų parduotuvėlę Aleksote jį sutiksite, drąsiai pakalbinkite, jis labai apsidžiaugs ☺️
Dažnai iš klientų sulaukiame klausimo “Kaip laikosi Pranciškus?”. 

Tai šįkart ne tik atsakom, bet ir parodom, kad gerai! Juda, kruta, vis pažiūri ar gerai dirbam 😁 Taip pat labai džiaugiasi, kad malūnai vis dar sukasi ir tai vyksta jo kieme.

Jei užsukę į mūsų parduotuvėlę Aleksote jį sutiksite, drąsiai pakalbinkite, jis labai apsidžiaugs ☺️
Dažnai iš klientų sulaukiame klausimo “Kaip laikosi Pranciškus?”. Tai šįkart ne tik atsakom, bet ir parodom, kad gerai! Juda, kruta, vis pažiūri ar gerai dirbam 😁 Taip pat labai džiaugiasi, kad malūnai vis dar sukasi ir tai vyksta jo kieme. Jei užsukę į mūsų parduotuvėlę Aleksote jį sutiksite, drąsiai pakalbinkite, jis labai apsidžiaugs ☺️
11 mėnesių ago
View on Instagram |
1/8
Kasdienybė @pranciskausmalunas labai įvairi - nuo miltų malimo iki kruasanų sukimo, iki bendravimo su Jumis. 

Kiekvieną etapą lydi daug rankų darbo, kantrybės bei kruopštumo. Todėl kruasanų turime tik nuo ketvirtadienio, o duonų nuo trečiadienio. 

O jei kažko labai norite, visad rekomenduojame parašyti ar pasiskambinti ir užsirezervuoti. 

Laukiame jūsų I-V 10-16val, VI 9-13val.
Kasdienybė @pranciskausmalunas labai įvairi - nuo miltų malimo iki kruasanų sukimo, iki bendravimo su Jumis. 

Kiekvieną etapą lydi daug rankų darbo, kantrybės bei kruopštumo. Todėl kruasanų turime tik nuo ketvirtadienio, o duonų nuo trečiadienio. 

O jei kažko labai norite, visad rekomenduojame parašyti ar pasiskambinti ir užsirezervuoti. 

Laukiame jūsų I-V 10-16val, VI 9-13val.
Kasdienybė @pranciskausmalunas labai įvairi - nuo miltų malimo iki kruasanų sukimo, iki bendravimo su Jumis. Kiekvieną etapą lydi daug rankų darbo, kantrybės bei kruopštumo. Todėl kruasanų turime tik nuo ketvirtadienio, o duonų nuo trečiadienio. O jei kažko labai norite, visad rekomenduojame parašyti ar pasiskambinti ir užsirezervuoti. Laukiame jūsų I-V 10-16val, VI 9-13val.
11 mėnesių ago
View on Instagram |
2/8
Pranciškaus malūnas daug metų buvo tik apie miltus ir kruopas, bet jau daugiau nei metus lygiavertiškai atstovauja ir kokybiškus kepinius.

Džiaugiamės kiek savo nedidelėse patalpose ir vienoje krosnyje padarome. Mūsų miltų filosofija visad buvo malti po nedaug ir dažnai, taip ir su kepiniais - kepam mažais kiekiais, kepam kasdien.

Visi šie procesai vyksta mūsų namuose Aleksote, kur darbo dienomis jūsų laukiame nuo 10 iki 16val, o šeštadieniais 9-13val.

Kruopų ir miltų užsakymus visad galite pateikti iš anksto ir atvykus atsiimti be eilės www.pmalunas.lt
Pranciškaus malūnas daug metų buvo tik apie miltus ir kruopas, bet jau daugiau nei metus lygiavertiškai atstovauja ir kokybiškus kepinius. Džiaugiamės kiek savo nedidelėse patalpose ir vienoje krosnyje padarome. Mūsų miltų filosofija visad buvo malti po nedaug ir dažnai, taip ir su kepiniais - kepam mažais kiekiais, kepam kasdien. Visi šie procesai vyksta mūsų namuose Aleksote, kur darbo dienomis jūsų laukiame nuo 10 iki 16val, o šeštadieniais 9-13val. Kruopų ir miltų užsakymus visad galite pateikti iš anksto ir atvykus atsiimti be eilės www.pmalunas.lt
11 mėnesių ago
View on Instagram |
3/8
Pranciškaus malūne nykštukų pakuotojų darbas nesustoja ir po švenčių 🎅 Kasdien malam, sveriam ir pakuojam jūsų miltus bei kitus produktus. Nemažai jų ir siunčiam! Primenam, kad visokių gėrybių galite užsisakyti mūsų el. parduotuvėje www.pmalunas.lt 

📸 @dovalde.butenaite.photography
Pranciškaus malūne nykštukų pakuotojų darbas nesustoja ir po švenčių 🎅 Kasdien malam, sveriam ir pakuojam jūsų miltus bei kitus produktus. Nemažai jų ir siunčiam! Primenam, kad visokių gėrybių galite užsisakyti mūsų el. parduotuvėje www.pmalunas.lt 

📸 @dovalde.butenaite.photography
Pranciškaus malūne nykštukų pakuotojų darbas nesustoja ir po švenčių 🎅 Kasdien malam, sveriam ir pakuojam jūsų miltus bei kitus produktus. Nemažai jų ir siunčiam! Primenam, kad visokių gėrybių galite užsisakyti mūsų el. parduotuvėje www.pmalunas.lt 📸 @dovalde.butenaite.photography
1 metai ago
View on Instagram |
4/8
Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo?

Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. 

Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. 

Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta.

Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. 

Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo.

Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio.

Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo?

Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. 

Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. 

Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta.

Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. 

Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo.

Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio.

Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo?

Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. 

Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. 

Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta.

Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. 

Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo.

Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio.

Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo?

Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. 

Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. 

Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta.

Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. 

Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo.

Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio.

Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame apie miltus - ar jie pilno grūdo? Kaip pavadinimas ir pasako - tai yra tokie miltai, kurie gaunami sumalus visą grūdą, neatimant jokių jo komponentų. Tokie miltai žinoma yra daug maistingesni, tačiau kepiniai su jais gaunasi visiškai kitokie nei gaminant su paprastais baltais miltais. Kodėl? Pilno grūdo mituose esančios sėlenos sugeria daugiau vandens, turi savitą skonį, taip pat jos sumažina bendrą glitimo kiekį, todėl kepinio tekstūra nebūna tokia tvirta. Tačiau šie miltai gali labai praturtinti jau gaminamus patiekalus! Pamėginkite į pilno grūdo miltus pakeisti tik 10-20% visų miltų - gaminys tikrai turės daugiau skonio. Šie miltai populiariausi kepant duoną. Ją drąsiai galima gaminti iš 100% pilno grūdo. Nebijokite eksperimentuoti - miltų rūšių yra labai daug, maišykite juos tarpusavyje, bandykite įvairias proporcijas ir net tas pats blynas kaskart gausis vis kitokio skonio. Ar dažnai naudojate pilno grūdo miltus?
1 metai ago
View on Instagram |
5/8
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄

O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ 

Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
Vos prasidėjus gruodžiui į malūno parduotuvėlę jūsų suguži vis daugiau. Pasiruošimas šventėms jaučiasi jau dabar! 🎄 O mūsų kasdienybė vis dar pilna šviežių miltų kvapo, karštos duonos iš pat ryto (visom dienom nuo trečiadienio) bei pasiruošimu kalėdinių kepinių maratonui 🏃🏻‍♀️ Laukiam visų parduotuvėlėje, mūsų e-shop’e (www.pmalunas.lt) ir @bundu.bakery 💙
1 metai ago
View on Instagram |
6/8
Rudenį visi labai užsimano kruopų, miltų, daugiau gamina namuose. Tad malūne sukamės intensyviai ir vis nerandam progos kažką čia parašyti 😅 

Tai tik primenam, kad miltai vis dar byra, kruopų turim visokiausių. Laukiam užsukant į mūsų parduotuvėlę Aleksote arba užsisakant internetu www.pmalunas.lt 🌾

Taip pat daug kepam kepam ir kasdien turim bandelių ir kitų kepinių 🥐 O mūsų nauja vieta @bundu.bakery laukia visų Kauno centre 🫶🏻

📸 @dovalde.butenaite.photography @lamuslenis
Rudenį visi labai užsimano kruopų, miltų, daugiau gamina namuose. Tad malūne sukamės intensyviai ir vis nerandam progos kažką čia parašyti 😅 

Tai tik primenam, kad miltai vis dar byra, kruopų turim visokiausių. Laukiam užsukant į mūsų parduotuvėlę Aleksote arba užsisakant internetu www.pmalunas.lt 🌾

Taip pat daug kepam kepam ir kasdien turim bandelių ir kitų kepinių 🥐 O mūsų nauja vieta @bundu.bakery laukia visų Kauno centre 🫶🏻

📸 @dovalde.butenaite.photography @lamuslenis
Rudenį visi labai užsimano kruopų, miltų, daugiau gamina namuose. Tad malūne sukamės intensyviai ir vis nerandam progos kažką čia parašyti 😅 

Tai tik primenam, kad miltai vis dar byra, kruopų turim visokiausių. Laukiam užsukant į mūsų parduotuvėlę Aleksote arba užsisakant internetu www.pmalunas.lt 🌾

Taip pat daug kepam kepam ir kasdien turim bandelių ir kitų kepinių 🥐 O mūsų nauja vieta @bundu.bakery laukia visų Kauno centre 🫶🏻

📸 @dovalde.butenaite.photography @lamuslenis
Rudenį visi labai užsimano kruopų, miltų, daugiau gamina namuose. Tad malūne sukamės intensyviai ir vis nerandam progos kažką čia parašyti 😅 Tai tik primenam, kad miltai vis dar byra, kruopų turim visokiausių. Laukiam užsukant į mūsų parduotuvėlę Aleksote arba užsisakant internetu www.pmalunas.lt 🌾 Taip pat daug kepam kepam ir kasdien turim bandelių ir kitų kepinių 🥐 O mūsų nauja vieta @bundu.bakery laukia visų Kauno centre 🫶🏻 📸 @dovalde.butenaite.photography @lamuslenis
1 metai ago
View on Instagram |
7/8
Štai taip atrodo mūsų kasdienybė pastaruosius porą mėnesių 😅 Bet jau galim girtis - mūsų naujas projektas “Bundu” - vieta Kauno centre - jau labai greitai atvers savo duris 🙌🏻 Daugiau naujienų netrukus, o kolkas galite eiti palaikyti naują puslapį @bundu.bakery 💙
Štai taip atrodo mūsų kasdienybė pastaruosius porą mėnesių 😅 Bet jau galim girtis - mūsų naujas projektas “Bundu” - vieta Kauno centre - jau labai greitai atvers savo duris 🙌🏻 Daugiau naujienų netrukus, o kolkas galite eiti palaikyti naują puslapį @bundu.bakery 💙
Štai taip atrodo mūsų kasdienybė pastaruosius porą mėnesių 😅 Bet jau galim girtis - mūsų naujas projektas “Bundu” - vieta Kauno centre - jau labai greitai atvers savo duris 🙌🏻 Daugiau naujienų netrukus, o kolkas galite eiti palaikyti naują puslapį @bundu.bakery 💙
2 metai ago
View on Instagram |
8/8
IMG_2960-1

Nuo 1996 m. ūžiantis malūnas, pirmiausia įsikūręs dėl kaimynų poreikio susimalti grūdus miltams ir pašarams, išaugo į tuo metu neregėtų sveikuoliškų produktų parduotuvėlę. Šiandien, kai šviesaus raugo duonos ir augalinio pieno mados pasivijo ir įsikurdino daugelio namuose, džiaugiamės galėdami aprūpinti jūsų virtuvės spinteles ilgametę kokybę išlaikiusiu, daugiau nei 40-ties produktų asortimentu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *